HOROSCOP

208
HOROSCOP - horoscop-1428494122.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață apar multe situații neașteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să aveți niște musafiri din altă localitate. Vă recomandăm să vă păstrați calmul.

Taur: Aveți ocazia să începeți o afacere profitabilă. Ca să nu riscați nimic, trebuie neapărat să acceptați ajutorul unui prieten apropiat. Relațiile cu persoana iubită sunt bune.

Gemeni: Ajutorul de bază este chiar intuiția, mai ales după-amiază, când trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale. Veți fi încântat de rezultat.

Rac: Reușite remarcabile atât pe plan social cât și material. Vă sfătuim să profitați de șansele care vi se oferă, dar aveți grijă să nu forțați norocul!

Leu: După o perioadă dificilă pe plan sentimental și financiar, aveți un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere! Riscați să vă dezamăgiți partenerii.

Fecioară: În prima parte a zilei sunteți cu capul în nori. Până reușiți să reveniți cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă implicați în activități importante.

Balanță: Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeți la certuri, vă sfătuim să fiți mai diplomat.

Scorpion: Apar evenimente neașteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că sunteți nevoit să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment.

Săgetător: Din cauza dificultăților financiare, sunteți tentat să renunțați la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscați să vă indispuneți partenerul de viață.

Capricorn: Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental.

Vărsător: Partenerul de viață are nevoie de tine plin de viață pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp pentru că vei eșua în ambele. Asigură-te că prioritățile tale sunt corecte.

Pești: Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzați. Sunt șanse să vă îmbunătățiți sensibil situația financiară. Vă puteți ocupa de afaceri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2807 secunde