HOROSCOP

225
HOROSCOP - horoscope-1423137498.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te trezești cu un sentiment de vinovăție și încerci să iei legătura cu cei pe care i-ai supărat în ultimul timp. Te vei simți mult mai bine după ce vei fi iertat.

Taur: Ai realizat foarte multe lucruri bune la viața ta, dar parcă nu te simți împlinit. Vrei să fii mai generos cu cei din jur și faci tot posibilul ca exemplul tău să fie urmat și de ceilalți.

Gemeni: Intențiile tale bune sunt interpretate greșit. Acest lucru te nemulțumește și descurajează. Nu uita că sunt și oameni care te apreciază pentru toată silința cu care faci lucrurile să meargă.

Rac: Veștile bune se țin lanț, azi. Cel mai bine este să rămâi cu picioarele pe pământ și să înțelegi că lucrurile bune nu cad din cer. Trebuie să muncești mult și să fii cel mai bun în ceea ce faci.

Leu: Ești atât de visător încât cei din jur se tot întreabă ce se întâmplă cu acea persoană plină de energie. Adevărul este că iubirea are și părțile ei mai puțin plăcute.

Fecioară: Muncă din plin, timp liber deloc și ambiții mari. Asta ești tu, în aceste momente. Este o situație care te va ajuta mult, deci nu trebuie să te plângi de nimic.

Balanță: Primești două propuneri interesante azi, dar nu le poți accepta pe ambele. Ești într-o mare dilemă, nu știi ce să pui pe primul plan. Adună-te!

Scorpion: Numără-ți prietenii. Sunt mulți? Atunci trebuie să recunoști că ești un om norocos. Nu te mai victimiza pentru toate lucrurile mărunte care te nemulțumesc, încearcă să vezi și partea plină a paharului.

Săgetător: Dintr-un om plin de energie, ai ajuns unul sleit de puteri. Vacanță cât mai rapid, asta este rețeta eficientă și necesară. Stresul este cel mai mare dușman.

Capricorn: Cu capul în nori de dimineață și până seară. Să fie oare iubirea de vină? Dacă răspunsul este negativ, atunci trebuie să îți revii rapid din starea de euforie.

Vărsător: Dezamăgirile se țin lanț, azi. Persoane în care aveai cea mai mare încredere dau dovadă de un comportament la care niciodată nu te-ai fi așteptat. Omul se schimbă... în rău de cele mai multe ori.

Pești: Din dorința de a fi cât mai aproape de familie iei decizii pe care le vei regreta mai târziu. Găsește-ți echilibrul emoțional, ești cam derutat în ultimul timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Fun : Unde erai, mă, când  m-am însurat?
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Fun : Ca la noi, la nimeni
Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Fun : După căsătorie, cu susul în jos
Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.9365 secunde