HOROSCOP

246
HOROSCOP - horoscope-1422798994.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți de gând să stați cu familia și să vă odihniți, dar nu reușiți. De dimineață, se ivesc o serie de probleme urgente. Nu vă este ușor, dar reușiți să vă descurcați cu bine.

Taur: Ar fi bine să vă ascultați intuiția și să renunțați la o călătorie din care nu vă puteți alege decât cu pierderi. Astăzi aveți toate șansele să câștigați un premiu substanțial la un concurs.

Gemeni: Puteți avea succes într-o activitate nouă, pe care o începeți împreună cu un prieten. După-amiază primiți o sumă importantă, care vă face să vă schimbați planurile.

Rac: După-amiază este posibil să vă certați cu o persoană mai în vârstă din familie, dar vă calmați repede, după ce vă dați seama că nu aveți dreptate. Vă recomandăm să nu neglijați odihna.

Leu: Stați mai bine cu banii și sunteți plin de entuziasm. Sunteți într-o formă fizică perfectă. Puteți să porniți o afacere sau să călătoriți, dar este o zi bună și pentru întâlniri romantice.

Fecioară: Vă sfătuim să nu vă pierdeți răbdarea dacă lucrurile nu merg în ritmul care v-ar plăcea. Evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri!

Balanță: Dimineață este posibil să primiți o sumă importantă, care vă prinde foarte bine. Poate să fie o moștenire sau plata pentru o colaborare.

Scorpion: S-ar putea să vă schimbați complet programul, dar nu este cazul să vă faceți probleme, pentru că astăzi aveți noroc. O persoană mai în vârstă vă dă informații utile pentru a demara o activitate profitabilă.

Săgetător: Primiți un ca-dou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucurați în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați o problemă finan-ciară.

Capricorn: În cursul dimineții, luați o decizie în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți contactat de câțiva prieteni, cu care faceți pregătiri pentru o petrecere.

Vărsător: Ușurința în comunicare favorizează relațiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteți avea câștiguri mari din activități comerciale.

Pești: Aveți succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Nimic deosebit pe-acasă…
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Dilema unei blonde: cum să fure un autobuz
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Călător politicos  din Ardeal
Pagina a fost generata in 0.6845 secunde