HOROSCOP

252
HOROSCOP - horoscope-1421932892.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți foarte ocupat, dar aveți destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Cu puțină ambiție, puteți să duceți la bun sfârșit tot ce ați început.

Taur: Sunteți hotărât să obțineți bani prin orice mijloace. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze și vă sfătuim să îl ascultați. Nu vă neglijați prietenii!

Gemeni: Astăzi sunteți hotărât să rezolvați probleme familiale pe care le-ați tot amânat. Plecați într-o scurtă călătorie și faceți mici investiții pentru casă.

Rac: Se pare că partener de afaceri nu își onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri și nici pentru întâlniți cu persoane importante.

Leu: Vă sfătuim să vă amânați afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reușească. Mai mult, există riscul să pierdeți o sumă importantă.

Fecioară: Dimineață nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale pot avea de suferit. Nu este recomandabil începeți activități sau colaborări noi, chiar daca primiți oferte tentante.

Balanță: Simțiți nevoia să discutați cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare că sunteți neglijat și aveți nevoie de sfaturi.

Scorpion: Dimineață s-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de vorbă. Aveți grijă, riscați să vă izolați! Persoana iubită vă înțelege problemele și vă ajută să le rezolvați.

Săgetător: Nu sunteți deloc sociabil și aveți tendința să vă izolați. S-ar putea să vă confruntați cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă.

Capricorn: Dimineață aveți senzația ca persoana iubită vă neglijează și simțiți nevoia să primiți sfaturi și încurajări. Vă recomandăm să fiți mai sociabil, pentru că riscați să deteriorați relațiile cu anturajul.

Vărsător: Începeți ziua cu o senzație de oboseală și nu sunteți prea comunicativ. Vă sfătuim să evitați activitățile în care trebuie să vă concentrați intens.

Pești: Aveți șanse să primiți o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiți, pentru că s-ar putea să ieșiți în pierdere.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 23 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Care sunt drepturile blondelor
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cu soția la vânătoare
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Polițiștii  sunt politicoși
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5175 secunde