Familia regală britanică, parodiată într-un serial de animație

233
Familia regală britanică, parodiată într-un serial de animație - ddd-1579685350.jpg

Articole recomandate

Platforma de streaming video HBO Max a anunțat marți că a comandat o serie animată care parodiază familia regală britanică, avându-l drept personaj principal pe prințul George, informează AFP, conform Agerpres. Intitulată "The Prince" ("Prințul"), seria va fi inspirată dintr-un cont comic de pe Instagram care-și imaginează reacțiile tânărului George (fiul prințului William și al lui Kate Middleton, în vârstă de 6 ani) la evenimentele actuale, în special cele care afectează familia regală.

Animația va prezenta o casă de Windsor văzută prin "ochii tânărului prinț George", avându-i drept protagoniști principali pe rudele sale apropiate, inclusiv pe unchiul său Harry și pe mătușa sa Meghan, care și-au anunțat recent retragerea din familia regală britanică și s-au mutat în vestul Canadei, pe insula Vancouver (Columbia Britanică).

"Prințul" va fi scris și produs de Gary Janetti, care are deja la activ sitcom-urile "Family Guy" și "Will & Grace". Autorul urmărește îndeaproape acțiunile și gesturile familiei regale pe contul său de Instagram, urmărit de 880.000 de followeri.

Această serie - descrisă drept "o lectură satirică și abrazivă a vieții prințului George" - îl va urmări pe acesta "din cele 775 de camere ale Palatului Buckingham" până la "școala primară alături de oamenii de rând".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Politică-Administrație : Familia Regală rămâne la Palatul Elisabeta
Pagina a fost generata in 0.4806 secunde