Cea mai tare denaturare de situație

484
Cea mai tare denaturare de situație - ceamai-1557857682.jpg

Articole recomandate

Memo de la Directorul General către Directorul Tehnic 
Astăzi, la ora 11, va fi o eclipsă totală de soare, care va fi observabilă timp de două minute. Având în vedere că acesta este un eveniment cu totul deosebit, se permite tuturor angajaților observarea eclipsei din parcarea întreprinderii între orele 10.30 și 11.30, unde vom oferi și o scurtă explicație despre mecanica eclipselor. Ochelarii de protecție vor fi distribuiți celor care doresc să observe eclipsa, la un preț minim. 
Memo de la Directorul Tehnic către Șeful de Secție 
Astăzi, între orele 10.30 și 11.30, toți salariații se vor întâlni în parcarea întreprinderii. Va urma o eclipsă totală de soare, care va dispărea timp de două minute. 
În schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumpărând o pereche de ochelari speciali pentru eclipsă. Directorul General va ține o scurtă cuvântare, prin care ne va da anumite explicații. Acest lucru nu se petrece în fiecare zi și este un eveniment foarte important. 
Memo de la Șeful de Secție către Șeful de Sector 
Directorul General va ține o cuvântare despre eclipsă, care va face să dispară soarele timp de două minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea în fiecare zi, așa că toată lumea să meargă în parcare pe la 10 sau 11. 
În schimbul unei mici sume de bani, se poate obține protecția necesară. 
Memo de la Șeful de Sector către Șeful de Echipă 
10 sau 11 persoane să meargă în parcare, unde Directorul General va ține o eclipsă de soare timp de două minute. Acest lucru nu se întâmplă în fiecare zi, iar cei care veți ieși, să aveți banii pregătiți, pentru că o să vă coste. 
Memo de la Șeful de Echipă către Echipa de Lucru 
Câțiva membri ai echipei să meargă în parcare, ca să vadă cum dispare Directorul General, cu banii în mână.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Mai 2019
Stire din Fun : Mai rar așa îmbârligătură…
Miercuri, 15 Mai 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Mai 2019
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.7715 secunde