ZIDAR, prins că făcea pe DENTISTUL lângă București. Percheziții de ultima oră

653
ZIDAR, prins că făcea pe DENTISTUL lângă București. Percheziții de ultima oră - doctorbanner-1549725145.jpg

Articole recomandate

Escrocul italian care făcea operații estetice în România nu e singur. Autoritățile au descoperit un dentist fals în comuna Gruiu de lângă București. Poliția face percheziții la această oră la casa acestuia, transmite Realitatea TV.

Polițiștii fac percheziții la locuința unui bărbat de 50 de ani, care a practica meseria de dentist pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, în cauză fiind deschis dosar penal, anunță Poliția Ilfov.

Au fost găsit ustensile de stomatologie și medicamente specifice în casa bărbatului, deși acesta nu avea drept de practică în domeniu. Potrivit Realitatea TV, bărbatul ar fi zidar de profesie.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, arată reprezentanții Poliției Ilfov.

În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.237 secunde