Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului

Zeci de angajați de pe platforma Petromidia, acțiune de voluntariat în Năvodari

333
Zeci de angajați de pe platforma Petromidia, acțiune de voluntariat în Năvodari - petromidiaziuamediului-1497627232.jpg

Articole recomandate

Peste 70 de angajați de pe platforma Petromidia au luat parte la amenajarea unui spațiu verde în Năvodari. Pe o suprafață de aproximativ 3.000 metri patrati au fost plantate flori, arbuști și copaci, în colaborare cu autoritățile locale. 


Acțiunea de voluntariat a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, ce a avut drept temă principală în acest an "Conectarea oamenilor la natură". Angajații Rompetrol încurajează astfel comunitatea în care își desfășoară activitatea asupra importanței protejării mediului înconjurător. 


"KMG International, deținătorul brandului Rompetrol, își gestionează afacerile cu respect și responsabilitate pentru mediul înconjurător, implementând acțiuni de dezvoltare durabilă. Amenajarea de spații verzi pentru comunitatea din Năvodari este doar una din inițiativele KMG International ce vizează atât protejarea mediului înconjurător, cât și minimizarea impactului asupra biodiversității regiunii. Unul din proiectele axate pe conservarea biodiversității din zona platformei Petromidia este curățarea periodică a iazurilor și eliminarea stufărișului, reușind astfel să creeze un spațiu artificial ce a devenit habitatul multor specii de păsări și animale", spun reprezentanții companiei. 


În judetul Constanța, grupul derulează o serie de inițiative care vizează ridicarea standardelor în materie de protecție a mediului, cultură, educație și leadership, printre care înfințarea primului centru de reabilitare respiratorie, în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, realizarea unui sistem de iluminat pe bază de panouri solare în cadrul Școlii "Grigore Moisil" din Năvodari sau reabilitarea cabinetului stomatologic școlar Năvodari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5423 secunde