Week-end plin de evenimente pentru polițiști, jandarmi și pompieri

177
Week-end plin de evenimente pentru polițiști, jandarmi și pompieri - misiuni-1506098294.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale, vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente cultural-artistice și sportive. 


În perioada 22-24 septembrie, zilnic, între orele 16.00-23.00, jandarmii din cadrul Detașamentului 8 Cernavodă vor asigura ordinea publică la "Zilele orașului Hârșova", eveniment ce va avea loc în Piața 1 Decembrie 1918 din localitate și va cuprinde mai multe activități cultural-artistice. 


Sâmbătă, 23 septembrie, jandarmii din cadrul Detașamentului 6 Mangalia vor veghea la buna desfășurare a evenimentului sportiv "No Stress Triathlon", ce va avea loc, în intervalul orar 8.00-16.00, între stațiunile Saturn și Venus. Tot sâmbătă, în intervalul orar 10.00 - 14.00, jandarmii din cadrul Detașamentului 7 Medgidia vor avea în atenție concursul de ciclism Cupa Mării Negre, ce va avea loc în parcul Central din municipiul Medgidia. 


De asemenea, jandarmii constănțeni vor acționa, sâmbătă, pentru asigurarea ordinii publice la marșul cu plecare din Piața Ovidiu, organizat cu ocazia deschiderii evenimentului Săptămâna Europeană a Sportului, dar și la marșul pe biciclete și role ce va avea startul în zona Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, începând cu ora 15.00. 


Duminică, oamenii legii vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanța, unde, începând cu ora 11.00, se va disputa meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud și CSU Botoșani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : Mexic, din nou lovit de un CUTREMUR violent
Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : TRAGEDIE RUTIERĂ! Un bărbat a murit pe loc
Pagina a fost generata in 1.0375 secunde