Vremea rea a făcut ravagii, în această seară

213
Vremea rea a făcut ravagii, în această seară - ploaie-1558728283.jpg

Articole recomandate

Pompierii au intervenit, vineri, în mai multe zone din municipiul București și în județul Ilfov pentru îndepărtarea efectelor ploii torențiale. De asemenea, Metrorex anunță că, din cauza ploii torențiale, apa s-a infiltrat la una din căile de acces ale stației de metrou Aviatorilor, precum și în zona tunelului dintre stațiile Stefan cel Mare și Obor.

Metrorex a anunțat, vineri seară, că, din cauza ploii torențiale, la una din căile de acces ale stației de metrou Aviatorilor, la nivel ulvestibul (până în zona turnichețlor) au apărut infiltrații de apă.

Debitul de apă a survenit prin accesul de la suprafața neacoperită a stației, iar echipele Metrorex au intervenit de urgență și au remediat situația.

"De asemenea, sunt infiltrații și în zona tunelului dintre stațiile Stefan cel Mare și Obor însă acestea nu afectează circulația trenurilor. Cauzele apariției infiltrațiilor sunt legate atât de hidroizolația stațiilor, dar și de faptul că țevile furnizorilor de apă și căldură se află în apropierea metroului ceea ce face ca multe dintre avariile acestora să fie resimțite și la metrou", arată Metrorex.

Reprezentanții Metrorex menționează că fiecare stație de metrou este dotată cu pompe pentru evacuarea apei care funcționează automat, în cazul unor debite mari de apă. De asemenea, personalul este instruit să acționeze de urgență, conform procedurilor de rigoare, în astfel de cazuri.

sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1477 secunde