Vrei să devii polițist de frontieră? Acum ai ocazia

1244
Vrei să devii polițist de frontieră? Acum ai ocazia - img-1557834835.jpg

Articole de la același autor

Garda de Coastă informează tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină polițiști de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru viitorii polițiști de frontieră sunt puse la dispoziție un număr de 239 locuri pentru specializarea Poliție de Frontieră și Drept, astfel:

NUMĂRUL DE LOCURI ÎN ANUL UNIVERSITAR 2019-2020 LA ACADEMIA DE POLIȚIE "ALEXANDRU IOAN CUZA"

• Facultatea de Poliție de Frontieră, domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, specializarea: Ordine și siguranță publică, curs de zi – 70 de locuri (din care 2 locuri pentru etnicii romi, 2 locuri pentru maghiari și 2 locuri pentru alte minorități);

• Facultatea de Poliție, domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, specializarea: Ordine și siguranță publică, curs frecvență redusă – 50 de locuri din care 7 locuri sunt pentru Poliția de Frontieră;

• Facultatea de Științe Juridice și Administrative, specializarea: DREPT – 115 locuri cu frecvență, din care 12 locuri sunt pentru Poliția de Frontieră și 100 locuri cu taxă (personal MAI).

NUMĂRUL DE LOCURI LA ȘCOLILE POSTLICEALE ALE MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

ȘCOALA DE PREGĂTIRE A AGENȚILOR POLIȚIEI DE FRONTIERĂ "AVRAM IANCU" ORADEA:

- sesiunea de admitere ianuarie 2020 - 150 locuri (din care 3 locuri pentru etnicii romi și 3 locuri pentru alte minorități).

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române, prin Garda de Coastă recrutează, de asemenea, candidați pentru admitere la instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, pentru locurile repartizate Ministerului Afacerilor Interne, la următoarele instituții:

A. Învățământ superior (ofițeri) – studii universitare de licență

I. Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân", Constanța – 10 locuri;

II. Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu"(Sibiu) - 17 locuri;

III. Universitatea Națională de Apărare "Carol I" – 6 locuri;

IV. Academia Tehnică Militară, București - 36 locuri;

V. Institutul Medico-Militar - 16 locuri.

B. Învățământ postliceal (maiștri militari) – cu frecvență

I. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ,,Basarab I", Pitești - 46 locuri;

II. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene "Traian Vuia", Buzău - 21 locuri;

III. Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale ,,Amiral Ion Murgescu", Constanța – 62 locuri.

Recrutarea candidaților se realizează în raport de oferta educațională și domiciliul/ reședința înscris/ă în cartea de identitate. Candidații care optează pentru locurile Poliției de Frontieră și nu au domiciliul într-un județ limitrof frontierei de stat sunt recrutați de către structurile de resurse umane din unitățile cu sarcini de recrutare din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, unde aceștia locuiesc, potrivit cărții de identitate.

Depunerea cererilor de înscriere, informații privind documentele necesare pentru întocmirea dosarelor și alte detalii se pot obține la Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Resurse Umane al Gărzii de Coastă, Aleea Zmeurei nr.3, Constanța, telefon 0241/641.188, int. 26063 și 26081, sau la Compartimentul Pregătire Continuă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, Str. Isaccei, nr. 103, Tulcea, telefon 0240/534.180 sau 0240/534.181, int. 26191, 26190, precum și pe site-ul instituției: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/i-anunt-recrutare-candidati-pentru-institutii-invatamant-16915.html

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3721 secunde