Video VIDEO. PERICOL LA VOLAN! PE CONTRASENS, PE AUTOSTRADA A4!

292
VIDEO. PERICOL LA VOLAN! PE CONTRASENS, PE AUTOSTRADA A4! - fotojet-1571127556.jpg

Articole de la același autor

Apariție neașteptată, zilele trecute, pe Autostrada A4, sensul dinspre Agigea spre București: un autoturism a fost filmat în timp ce rula pe contrasens. 


Bărbatul care a surprins incidentul și l-a făcut public pe o rețea de socializare, șoferul unui camion, a afirmat că la volanul autoturismului surprins pe contrasens se afla o persoană în vârstă. Grav este și faptul, după cum se observă din filmare, faptul că bărbatul rula cu viteză și a parcurs astfel o distanță considerabilă, până la sensul giratoriu de la Agigea. 


UPDATE. Poliția face cercetări pentru identificarea șoferului care a mers pe contrasens, pe Autostrada A4

În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la circulația pe contrasens a unui autoturism, pe autostrada A4, reprezentanții Poliției Constanța comunică:

"Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A2 efectuează verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului respectiv. Urmează a se stabili modul în care va fi încadrată abaterea, conform prevederilor legale.

Legislația în vigoare prevede, pentru circulația pe contrasens, o sancțiune contravențională (6-8 puncte amendă) împreună cu măsura complementară a reținerii permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3719 secunde