UPDATE / ALERTĂ 112. Două persoane ÎMPUȘCATE, la Mangalia. UNA A DECEDAT!

4095

Articole de la același autor

UPDATE: La fața locului au fost trimiși și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.


UPDATE: Persoana care se afla în stop cardio-respirator A DECEDAT.


UPDATE: Polițiștii constănțeni l-au identificat pe bărbatul care a făcut uz de armă în această zi, pe strada Farului din orașul Mangalia. 


În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împușcate cu o armă de vânătoare.

Polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, ranindu-le.

Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital.

La acest moment, cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Mangalia.


UPDATE: Potrivit primelor informații, se pare că este vorba despre o armă de vânătoare. Intervine și elicopterul SMURD. Unul dintre cei împușcați are o plagă abdominală gravă.



UPDATE: Se pare că ambele persoane au fost deja transportate la spitalul din Mangalia, de către cei care se aflau cu ele. Unul dintre pacienți ar fi în stop cardio-respirator.


Alertă la 112, în urmă cu puțin timp. Echipele Serviciului de Ambulanță au fost solicitate, în urmă cu puțin timp, în municipiul Mangalia, acolo unde se pare că a avut loc un scandal.


Din primele informații, se pare că două persoane au fost împușcate.


Vom reveni cu amănunte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9316 secunde