Un tanc s-a stricat în timpul paradei de 1 Decembrie și a blocat circulația în centrul orașului

267
Un tanc s-a stricat în timpul paradei de 1 Decembrie și a blocat circulația în centrul orașului - tanc-1575224395.jpg

Articole recomandate

Principalul bulevard din Galați și circulația mijloacelor de transport în comun au fost blocate, duminică, timp de mai bine de o oră, după ce unul dintre cele două tancuri ale Unității Militare 01551 s-a defectat în timpul paradei de 1 Decembrie.


În timpul paradei de 1 Decembrie, militarii Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Sf. Andrei au defilat și au prezentat și tehnica de luptă, printre care și două tancuri, care au parcurs bulevardul Brăilei. După ce au trecut de tribuna oficială, unul dintre cele două tancuri s-a defectat.


Reprezentanții Batalionului au refuzat să comenteze incidentul, însă se pare că defecțiunea s-ar fi produs la șenila din partea stângă a tancului. Cauza probabilă ar fi manevra făcută în curbă, într-un loc prea strâmt pentru acest tip de echipament militar de mari dimensiuni.


La fața locului au intervenit tanchiștii, dar și alte forțe militare pentru a repara tancul, care a blocat mai bine de o oră bulevardul Brăilei, dar și circulația mijloacelor de transport în comun.


Singurii care s-au bucurat de prezenta tancului în mijlocul principalului bulevard din Galați au fost cetățenii care au participat la paradă și care au avut astfel ocazia să își facă fotografii cu tancul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.28 secunde