Un șofer beat s-a răsturnat cu autotrenul în sensul giratoriu de la Agigea

229

Articole de la același autor

Un autotren încărcat cu deșeuri metalice, care se deplasa spre Portul Constanța, s-a răsturnat, miercuri dimineață, în jurul orei 5.30, pe A4, în sensul giratoriu de la intersecția cu DN 39, din localitatea Agigea.

Potrivit reprezentanților ISU "Dobrogea", la locul accidentului s-au deplasat pentru intervenție un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Palas al ISU, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța.

Echipajele medicale i-au acordat asistență șoferului încarcerat în cabina camionului. Ulterior, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Oamenii legii susțin că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

"Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a condus cap tractor marca Volvo, care tracta o semiremorcă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, 0,69mg/l. Ajungând la intersecția cu sens giratoriu A4 - DN39, nu a adaptat viteza necesară virajului, ocazie cu care s-a răsturnat pe partea dreapta în sensul giratoriu", susțin reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3736 secunde