Un om nevinovat a murit din cauza unui șofer care a făcut o depășire neregulamentară

162
Un om nevinovat a murit din cauza unui șofer care a făcut o depășire neregulamentară - smurd48780838-1550649832.jpg

Articole recomandate

Scene de coșmar în urma unui accident produs în localitatea Loloiasca, din apropiere de Ploiești. Un bărbat de 40 de ani a murit pe loc, după ce mașina sa a fost ciocnită frontal de un BMW condus de un șofer care a depășit neregulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul șoferului vinovat a luat foc. Cel care a provocat carnagiul este un tânăr de 35 de ani din Brăila care se află în comă, relatează republikanews.



Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1:30, în localitatea Loloiasca, pe DN1B, din cauza unei manevre imprudente. Un tânăr de 35 de ani din Brăila, aflat la volanul unui BMW, a intrat în depășirea unui camion, fără să se asigure. După ce a intrat pe contrasens, s-a izbit violent de o mașină care a fost proiectată apoi într-o dubiță, conform republikanews.

Șoferul, un bărbat de 40 de ani din Pitești, a murit pe loc. Un pasager din mașina sa a fost preluat în comă de ambulanță , iar un altul s-a ales cu multiple traumatisme. Impactul a fost atât de puternic încât mașina brăileanului a luat foc. În stare de șoc, tânărul aflat la volan și cei doi pasageri au reușit să iasă din autoturism. Victimele au fost transportate de urgneță la Spitalul Județean Prahova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9502 secunde