Un nou mesaj de la Tibi Ușeriu. Unde se află acum ultramaratonistul

210
Un nou mesaj de la Tibi Ușeriu. Unde se află acum ultramaratonistul - tibiuseriulaspitalcudegeraturisp-1549977334.jpg

Articole recomandate

Tibi Ușeriu a postat un nou mesaj pe Facebook, marți, după ce a fost obligat să abandoneze ultramaratonul "Yukon Arctic" din cauza degerăturilor.


"M-am repatriat miraculos cu toate degetele la purtător și sper să rămână și pe mai departe la locul lor", spune ultramaratonistul, care a fost internat la spitalul din Whitehorse.

Mesajul integral al lui Tibi Ușeriu:

"Prieteni, vă mulțumesc și vă sunt recunoscător pentru gândurile și mesajele voastre de încurajare. Citindu-le, am trecut ceva mai ușor peste aceste zile de frustrare și durere, mai puțin plăcute decât mi-aș fi dorit. M-am repatriat miraculos cu toate degetele la purtător și sper să rămână și pe mai departe la locul lor.

Nu pot să nu amintesc aici de vizita neașteptat de plăcută a unei familii de români din Whitehorse. M-au răsfățat la spital ca pe un copil, mi-au adus de toate și m-au ajutat cu bagajele până la aeroport. Atenția lor m-a emoționat, așa că vreau să mulțumesc public familiei Botca, pe care nu mă așteptam să-i găsesc stabiliți tocmai într-un ținut sălbatic cum e Yukon.

Le mulțumesc și celor care au decis să se implice în donații pentru drumul nostru, al tuturor, drumul viitorului centenar - Via Transilvanica. Acest angajament de maximă anduranță e un mod de afirmare a ideii că doar împreună putem fi puternici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8452 secunde