Un mort și șase răniți după ce un autoturism a lovit o căruță, pe DN 73

213
Un mort și șase răniți după ce un autoturism a lovit o căruță, pe DN 73 - accidentcucaruta75281800-1518507943.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și alte șase au fost rănite, fiind transporate la spital, în urma unui accident produs luni seară pe drumul național 73, în județul Argeș. Primele date de la fața locului arată că în accident a fost implicat un autoturism care a lovit violent o căruță.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, accidentul a avut loc pe drumul național 73, în localitatea Schitu Golești, unde o căruță în care se aflau cinci persoane și care se deplasa dinspre Pitești către Câmpulung a fost izbită violent de un autoturism care circula în același sens și în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 de ani aflată în căruță a murit pe loc, iar trei dintre pasagerii căruței și toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost răniți.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că toți cei șase răniți au fost preluați de ambulanțe pentru a fi transportați la spital. A opta persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital, nesuferind leziuni, ci doar câteva zgârieturi și un atac de panică, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.714 secunde