Un bărbat a fost arestat după ce ar fi violat șase copii ca să se răzbune pe părinții lor

391
Un bărbat a fost arestat după ce ar fi violat șase copii ca să se răzbune pe părinții lor - incatusat-1488966222.jpg

Articole recomandate

Caz șocant. Un bărbat de 59 de ani este acuzat că ar fi violat șase copii într-o singură seară, din răzbunare. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Conform unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, procurorii au început urmărirea penală a unui localnic din orașul Sântana.


Este vorba de un bărbat de etnie romă în vârstă de 59 de ani, acuzat că în seara zilei de 2 martie a violat șase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.


"Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul că în intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un număr de șase copii, cu vârste între 8 și 12 ani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a inculpatului", precizează comunicatul.


Conform sursei citate, procurorii au înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Chișineu-Criș propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea a șase infracțiuni de viol în formă agravată.


Judecătorul a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o durată de 30 de zile.


Surse din rândul anchetatorilor au declarat că bărbatul și-ar fi justificat faptele din motiv că era în conflict cu părinții copiilor și ar fi dorit să se răzbune pe aceștia. Familiile copiilor locuiesc în vecinătate și sunt tot de etnie romă.


Suspectul i-ar fi luat pe copii și i-ar fi dus la el acasă, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale.


Părinții au mers cu copiii la medicii legiști pentru a obține certificate medicale care să ateste abuzurile.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4228 secunde