Tudorel Dogaru este, oficial, șef al Poliției Locale Constanța

988
1
Tudorel Dogaru este, oficial,  șef al Poliției Locale Constanța - tudorel2-1515079828.jpg
Începând cu data de 1 ianuarie 2018, comisarul șef Tudorel Dogaru a preluat conducerea Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. Tudorel Dogaru a fost detașat pentru o perioadă de șase luni de la conducerea Poliției Municipiului Constanța prin ordin al ministrului Afacerilor Interne și dispoziție a primarului municipiului Constanța, pentru îmbunătățirea activității Poliției Locale și creșterea siguranței cetățeanului.

"Tudorel Dogaru are o vastă experiență în domeniu, ocupând funcțiile de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, șef al Poliției Municipiului Constanța, șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, al Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier, al Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța și al Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier", susțin reprezentanții Primăriei Constanța, în cadrul unui comunicat de presă. 

Comentează știrea

Impaunatul degradat la Politia Locala
5 ianuarie 2018
I-ati pierdut cateva pene....

Tudorel Dragu,șef al Poliției Municipiului Constanța...... prezidentul Comitetului permanent, Comitetului electoral,Comitetului scolar, Comițiului agricol si al altor comitete si comiții...... Caragiale nu a murit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0602 secunde