Tudor Giurgiu, audiat la DNA

173
Tudor Giurgiu, audiat la DNA - dsc07597-1574252816.jpg

Articole recomandate

Regizorul Tudor Giurgiu au fost audiat, miercuri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în calitate de martor, într-un dosar în care se verifică fapte de abuz în serviciu săvârșite de conducerea Centrului Național de Cinematografie, potrivit Agerpres.

"Procurorii anticorupție bănuiesc că doresc să vadă dacă acuzația de abuz în serviciu a conducerii CNC din acea vreme, mă refer la anii 2010 - 2012, e validă sau nu, în condițiile în care există niște prevederi în lege, sunt niște chestiuni extrem de tehnice care spun că realizarea unor filme trebuia făcută în termen de 2 ani de la semnarea contractelor de credit și predarea efectivă a filmelor la termen de 6 luni după semnarea contactelor. (...) Analizând modul în care noi, producătorii, am realizat și am depus copiile, deci, chestii strict administrative, ei au considerat că există în tot procesul ăsta niște inadvertențe", a declarat Tudor Giurgiu, la ieșirea de la DNA.

Giurgiu le-a spus jurnaliștilor că a fost audiat în calitate de martor și că le-a explicat anchetatorilor exact care a fost intenția legiuitorului, el participând la procesul de realizare a legii cinematografiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7379 secunde