Trei români au bătut și jefuit un olandez în fața copiilor săi. Poliția cere ajutor pentru găsirea lor

146
Trei români au bătut și jefuit un olandez în fața copiilor săi. Poliția cere ajutor pentru găsirea lor - politia-1568534148.jpg

Articole recomandate

Poliția Română cere sprijin pentru depistarea a trei bărbați căutați de autoritățile olandeze, fiind suspectați că au participat la o tâlhărie comisă în Amsterdam în anul 2017.


"La solicitarea autorităților olandeze, Poliția Română, prin Direcția de Investigații Criminale, acordă sprijin într-un caz de tâlhărie petrecut pe teritoriul statului olandez. Verificările și activitățile specifice ale polițiștilor de investigații criminale români sunt desfășurate în vederea identificării și depistării a trei bărbați implicați în comiterea faptei", se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul General al Poliției Române, potrivit Agerpres.


Conform aceleiași surse, poliția olandeză caută trei bărbați bănuiți de comiterea unei tâlhării extrem de violente, un al patrulea suspect fiind deja arestat.


"La data de 26 aprilie 2017, patru bărbați au intrat în locuința unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat și de unde au sustras obiecte și documente. Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la fața locului după comiterea infracțiunii", precizează IGPR.


Direcția de Investigații Criminale a colaborat cu poliția din Olanda încă din 2017, efectuând verificări pentru identificarea și depistarea celor trei bărbați surprinși de camerele video.


"Autorii faptei au fost surprinși de camerele de supraveghere de la locul faptei, iar un film cu aceștia este disponibil pe site-ul: https://youtu.be/ZhgnG6iAH7Y. Cetățenii care pot oferi informații utile despre acest caz sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", se arată în comunicat.


Potrivit informațiilor postate de poliție pe YouTube, agresorii au intrat în casa victimelor, l-au lovit pe bărbat, iar pe soția lui au legat-o. Totul s-a întâmplat în fața celor trei copii ai cuplului.`1


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9906 secunde