Trei femei, rănite în mașina de Poliție care le ducea la audieri

137
Trei femei, rănite în mașina de Poliție care le ducea la audieri - politiarutieraactiunepietonizona-1539763625.jpg

Articole recomandate

O mașină de Poliție în care se aflau trei femei ce urmau să fie duse la audieri a fost implicată, miercuri, într-un accident de circulație în localitatea Independența, județul Galați, toate trei fiind rănite. Polițista care conducea autospeciala aparținând IPJ Galați nu a fost rănită.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin, accidentul s-a produs, miercuri dimineață, pe DN 25, pe raza localității Independența.


Din primele informații, un autoturism înmatriculat în Vrancea care circula în localitate a oprit la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate unui pieton angajat pe marcajul pietonal. În spatele acestui autoturism a oprit mașina Poliției condusă de un agent femeie, iar după autospecială a venit un TIR condus de un șofer din Ialomița, care, nepăstrând distanța corespunzătoare, a lovit mașina aparținând IPJ Galați. Autospeciala a ricoșat în autoturismul oprit pentru a lăsa pietonul să treacă.

În urma impactului, trei femei cu vârste între 24 si 35 de ani, din localitatea Umbrărești, care se aflau în autospeciala de Poliție și erau duse la audieri la instanță au fost rănite. Polițista care conducea mașina Poliției nu a fost rănită.

Toate mașinile au fost avariate.

"Toți cei trei conducători auto implicați în accident au fost testați pentru alcool, rezultatul fiind zero", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 45 de ani din Ialomița, va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: News.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9926 secunde