Trei dintre cei șapte violatori se pregătesc de liberare condiționată

Marţi, 23 Ianuarie 2018
176
Cei șapte violatori din Vaslui care au scandalizat opinia publică în 2015 se numără printre beneficiarii recursului comensatoriu, trei dintre ei pregătindu-se de liberarea condiționată. Cei șapte tineri au fost condamnați în 2015 la pedepse cuprinse între 6 și 10 ani de închisoare.


Toți cei șapte tineri sunt în prezent încarcerați în Penitenciarul Vaslui, executându-și pedepsele în regim semideschis. Primii trei care urmează a înainta cererile de liberare condiționată sunt cei trei tineri care și-au recunoscut faptele, fiind condamnați în baza acordurilor de recunoaștere.


Surse din cadrul Penitenciarului Vaslui au precizat, pentru "Adevărul", că Ioan Surleac, inculpatul care a primit pedeapsa cea mai mică (de șase ani de închisoare), va fi propus pentru eliberarea condiționată în luna februarie, în timp ce Alin Rotaru și Bogdan Boicu (condamnați la 6 ani și 4 luni, respectiv 6 ani și 6 luni) vor fi propuși pentru eliberare condiționată după jumătatea anului în curs.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.4088 secunde