€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Trebuia să fie după gratii, dar el se plimba liber pe străzi! Polițiștii constănțeni l-au prins la frontieră

Ştire online publicată Vineri, 19 Aprilie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au depistat un bărbat căutat de autoritățile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.


În data de 18.04.2019, în jurul orei 23.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, județul Constanța, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetățeanul ucrainean M.V., în vârstă de 59 de ani.


În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, având de executat 1 an de închisoare.


Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigații Criminale, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8759 secunde