TRAGEDIE RUTIERĂ, produsă de un șofer cu probleme psihice, care nu avea drept de a conduce

216
TRAGEDIE RUTIERĂ, produsă de un șofer cu probleme psihice, care nu avea drept de a conduce - smurdnoaptea-1539931918.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost grav răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din județul Vrancea. Cel care se afla la volanul mașinii și care a decedat era bolnav psihic - el nu avea drept de a conduce pe un drum public, scrie digi24.ro


Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când un bărbat de 52 de ani din localitatea vrânceană Bolotești, s-a urcat la volan și a luat cu el și doi prieteni, scrie News.ro potrivit informațiilor furnizate de IPJ Vrancea.


Cu toții au pornit la drum, deși bărbatul de 52 de ani avea permisul retras, fiind bolnav psihic, fără a avea drept de a conduce un autovehicul pe un drum public.

La un moment dat, în timp ce rula dinspre satul Ivăncești către DN2D, bărbatul a pierdut controlul volanului în curbă la dreapta, mașina răsturnându-se în afara șoselei pe partea stângă a sensului său de mers.

Șoferul a fost aruncat prin parbriz și și-a pierdut viața în timp ce pasagerii, doi bărbați de 39 de ani si respectiv 45 de ani, au fost grav răniți. Victimele din localitățile vrâncene Vârteșcoiu și Bolotești au fost transportate la spital.

Polițiștii încă fac cercetări cu privire la modul in care s-a produs accidentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3033 secunde