TRAGEDIE RUTIERĂ PE AUTOSTRADĂ! UN MORT ȘI CINCI RĂNIȚI

261
TRAGEDIE RUTIERĂ PE AUTOSTRADĂ! UN MORT ȘI CINCI RĂNIȚI - whatsappimage20180612at194817135-1528837092.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit, iar cinci sunt rănite, între care două inconștiente, după ce două autoutilitare s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu - Orăștie, în județul Sibiu. Trei dintre victime au fost încarcerate. Pentru salvarea răniților a fost solicitat elicopterul SMURD.

UPDATE: Unul dintre răniți este transportat cu un elicopter SMURD la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Mureș, informează ISU Sibiu.

Și celelalte persoane rănite în accident sunt transportate la spital, cu ambulanțele.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Reprezentanții Poliției Județene Sibiu au anunțat marți după-amiază că două autoutilitare s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu - Orăștie, în dreptul localității Aciliu, pe sensul către Sibiu.

"Posibil pe fondul neatenției în conducere, șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgență", au anunțat polițiștii, citați de news.ro.

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate și au fost scoase de către echipajele de pompieri. Una dintre victime a decedat, celelalte două fiind inconștiente.

De asemenea, trei persoane au fost rănite, fiind evaluate de către echipajele medicale sosite la fața locului.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au anunțat că pentru salvarea victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD. ărbați.

Toate victimele sunt adulți, fiind vorba despre șase bărbați.

sursa: www.romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0613 secunde