TRAGEDIE RUTIERĂ CU PATRU MORȚI. Elev din Constanța, printre cei decedați!

9001
TRAGEDIE RUTIERĂ CU PATRU MORȚI. Elev din Constanța, printre cei decedați! - whatsappimage20180923at162646-1537897501.jpg

Articole de la același autor

Duminică, a fost plan roșu de intervenție în Vrancea, după un accident grav petrecut pe E85, în apropiere de localitatea Haret. Patru persoane au murit, după ce două mașini s-au lovit frontal.

Printre cei patru morți se numără și un minor din Constanța. Acesta era elev la Școala nr. 29 Mihai Viteazul din Constanța.

" Uneori, Dumnezeu se grăbește să ne aducă la el, asa cum este și cazul elevului nostru, Savu Andrei, din clasa a IV-a B, care, foarte repede, la doar 10 ani, și-a luat, în gând, adio de la colegi, prieteni, profesori și s-a dus la El.

   " Răsfoind printre amintiri, mă întorc cu emoție în ziua de 15 septembrie 2014, când mi-am cunoscut actualii elevi. Printre aceștia și elevul Savu Andrei, un copil sfios și blând, cu un suflet inocent, astăzi, un înger.... L-am sprijinit, l-am iubit, l-am învățat cu drag, am petrecut clipe minunate împreună. A fost un membru important in marea noastra familie, iar pierderea lui fulgerătoare ne-a îndurerat pe toți.

   Dragul nostru, vei rămâne mereu în amintirea noastră, în amintirea colegilor, în amintirea tuturor care te-au iubit. Locul in banca ta este și acum gol, parcă încă te așteaptă...parcă încă așteptăm din clipă în clipă să intri, zâmbind, în clasă..."  Cu profundă tristețe, învățătoarea ta!

 Odihnește-te în pace, alături de familia ta, suflet bun!

Întregul colectiv al școlii noastre, transmite condoleanțe rudelor îndoliate!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5306 secunde