Tragedie pe varianta Constanței: un bărbat a murit în urma unui accident de muncă

295
Tragedie pe varianta Constanței: un bărbat a murit în urma unui accident de muncă - accidentmortalsursarealitatea-1582669421.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și inspectorii de muncă din Constanța au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc un accident de muncă, pe un șantier de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în urmă căruia și-a pierdut viața un bărbat. 


Din primele informații, Marin D., în vârstă de 48 de ani, era angajat ca mecanic utilaj în cadrul SC Recycling Mat SA, potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, iar ieri dimineață, se afla pe șantierul de la numărul 251, de pe varianta orașului. În jurul orei 9.30, bărbatul a căzut de pe platforma etajului 4 al unui bloc în construcție, fiind găsit pe sol, cu fața în jos. 
"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 


"În baza constatărilor efectuate de inspectorii de muncă, a declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință, răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate, pentru prevenirea altor cazuri similare", au precizat și reprezentanții ITM Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4775 secunde