X
X
Mai multe ştiri online:

Tragedie în Maramureș! Copil de trei ani, lovit de mașină. Nu a mai avut zile…

Ştire online publicată Duminică, 26 Ianuarie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto: actualmm.ro
Tragedie în Maramureș! Copil de trei ani, lovit de mașină. Nu a mai avut zile… - ddd-1580047110.jpg
Un copil de trei ani a fost lovit, azi, de o mașină în zona cartierului Ponorâta aparținând de comuna Coroieni, din Maramureș, potrivit axanews.ro. Cel mai probabil, copilul a fost lăsat nesupravegheat. În ciuda eforturilor depuse de medicii ajunși la fața locului, copilul a decedat, având leziuni incompatibile cu viața. Poliția continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Din primele informații, copilul ar fi fost acroșat de o mașină al cărei șofer l-ar fi transportat apoi la Spitalul din Tg. Lăpuș, unde a decedat. Testarea cu aparatul etilotest a arătat ca șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17015 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2632 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1563 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1505 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4449 secunde