Tragedia zilei! Patru copii, dați dispăruți după ce marți au plecat la scăldat și nu au mai revenit acasă

340
Tragedia zilei! Patru copii, dați dispăruți după ce marți au plecat la scăldat și nu au mai revenit acasă - inecattrotus2-1565783580.jpg

Articole recomandate

Patru copii cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani sunt căutați de zeci de oameni, după ce au dispărut seara trecută. Ei ar fi mers să facă baie în râul Putna, însă au dispărut fără urmă.


Cei patru copii locuiesc în satul Vităneștii de sub Măgură, iar marți după-amiază, în jurul orei 18.00, au plecat să facă baie în râul Putna. Rudele celor patru copii au plecat în căutarea lor și au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutorul autorităților.


Joi, zeci de polițiști, pompieri, jandarmi și oameni din sat au pornit în căutarea celor patru copii din Bolotești.

'Prin apel 112, o femeie a sesizat că patru minori din comuna Bolotești, sat Vităneștii de sub Măgură, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, au plecat de la domiciliu, din cursul zilei de marți, ora 18,00, la scăldat, și nu au mai revenit. Imediat au fost demarate acțiuni de căutare, cu echipe mixte de căutare, fiind solicitat sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Inspectoratului pentru Situații de Urgență', a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4321 secunde