Tragedia rutieră din Lazu. Un amănunt esențial: accidentul s-a petrecut în interiorul localității, nu în exterior!

20136
22
Tragedia rutieră din Lazu. Un amănunt esențial: accidentul s-a petrecut în interiorul localității, nu în exterior! - acc1-1516607888.jpg
Așa cum am promis, urmărim cu mare atenție modul în care se desfășoară anchetele în cazul accidentelor rutiere petrecute, la sfârșitul anului trecut, în Lazu și la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal, ambele soldate cu persoane decedate. 


Am întrebat care au fost vitezele de circulație ale autovehiculelor și nu am primit, încă, răspunsul. Se aude că Mercedesul ar fi circulat în Lazu cu 170 km/h, iar Audiul Q5, cu 125 km/h pe strada Mircea cel Bătrân. Poliția nu are competență de a calcula vitezele și nici nu are (sau nu poate) transmite vitezele, iar ancheta este în lucru la parchet. Deci, așteptăm să fie date publicității informațiile oficiale. 


Până atunci, trebuie precizat un amănunt, foarte important de altfel. S-a creat în mediul online o polemică și sunt voci care susțin că tragedia din Lazu s-ar fi produs în afara localității. 


Nu, doamnelor și domnilor, nu s-a produs în afara localității, ci pe raza localității Lazu! Acest lucru este cât se poate de lesne de demonstrat, răspunsul avându-l numai privind fotografia alăturată, în care se vede indicatorul cu "ieșire din Lazu". Până la indicator, mai sunt 20-30 de metri și țineți cont că impactul a avut alte zeci de metri anterior. 


În Lazu, viteza de deplasare este de 70 km/h, iar în zona trecerii de pietoni, 50 km/h. Anchetatorii vor stabili cu exactitate dacă impactul a avut loc în zona de restricție de 50 km/h sau 70 km/h. Indiferent de rezultat, realitatea este clară: accidentul a avut loc în localitatea Lazu, nu în exterior! 


Refuz să cred că s-ar face oareșce demersuri pentru ca accidentul să fie "mutat" din interiorul localității în exterior! 


Vom urmări cu atenție modul în care decurg anchetele și vom reveni cu informații. 


Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Alex
22 ianuarie 2018
Un idiot!!!

La puscarie cu pustiul ala nenorocit. A luat viata unui om.

europeanu
22 ianuarie 2018
Acelasi accident

Asa arata o masina care STATIONEAZA si e lovita cu o suta pe ora.Tinand cont ca masina rosie circula in momentul impactului,masina neagra avea vreo doua sute. Pe ora. In localitate. Animalul trebuie impuscat.

Eu
22 ianuarie 2018
Mda

Sa intelegem ca mercedesul avea 170 in localitate ?

Eu
22 ianuarie 2018
Intentie

Minim 140-150 in localitate oare ce o fi in opinia poliției? A uitat piciorul pe acceleratie ?

Stire de rahat rastalmaciti rahatul
22 ianuarie 2018
A taiat calea fara sa se asigure

A taiat calea fara sa se asigure PUNCT incetati sa radtalmaciti atata rahatu baba aia idioata a intrat in banda fara sa se asigure BINE CA AM SCAPAT DE ASA CEVA SI NU A FACUT MAI MULTE VICTIME IN TRAFIC BINE CA PUSTIU AVEA VITEZA SI NU ERA NIMENI IN SPATELE LUI SA SE FACA CARAMBOL SA FIE ZECI DE VICTIME!!!!!

Eu
22 ianuarie 2018
Viteza

Bine că avea omul viteză ? Bravo ,meștere,bun motiv ,stai jos ,2....avea peste 140 in localitate ,dar nu contează ,a murit doar 1 om ,nu mai mulți ,nu ?

Radu
22 ianuarie 2018
ptr .acest autor de saguna

Domule Sorin Mihalache vad ca faceti un fel de caz Elodia in 100 de editi , aveti putin bun simt si incetati cu acest articol din respect ptr victima si acel tanar

Ioana
24 ianuarie 2018
Accident lazu

Macar culpa comuna sa fii dat politia..individul daca respecta viteza nu murea nimeni..insa asa e la.noi in tara banu face legea..eu sunt patita..un animal de om era sa imi omoare mama care era intrata in sensul giratoriu..insa sa aflu ca era politist si oare cine a iesit vinovata? Tot mama mea cica nu a acordat " indeajuns" prioritate ..trebuia sa ii puna covor rosu domnului..dumnezeu s-o ierte pe pasagera decedata si sa plateasca vinovatul

Claudiu
24 ianuarie 2018
Niște oameni de 2 lei

Pentru ala care zice ca "rastalmaciti rahatul" Mai omule cum poți sa zici ca a tăiat calea dacă asta făcea jaloane printre mașini ba pe 1 ba pe 2 cu 170km bine înțeles ca doamna cu sandero nu a mai apucat să-l vadă ca el schimba banda încontinuu eu am fost în fata accidentului și am văzut foarte bine ce sa intamplat doamna a semnalizat a așteptat 3-4 secunde iar după a încercat sa se încadreze pe banda cealaltă dar din păcate a venit acest idioți de copil și sa intamplat ce sa intamplat. Și pentru ala care zice ca mai bine ca a murit o persoana și ca mergea asta cu 170 și ca nu a fost nimeni în spatele lui, tu ești un mare idioți cum poți sa gândești asa nu înțeleg dacă era mâța sau tactu în locu acelei persoane decedate mai era bine ca murea doar o persoana ca mergea asta cu 170 la ora ???

Asasasasa
24 ianuarie 2018
Boii baltii

Cat timp e ținut în brațe de "tati" o sa se mușamalizeze tot cazul. Asemenea specimene nu au ce căuta pe sosea. Voi care îi luați apărarea boului ce Mercedes ganditi-va ca putea fi cineva drag vouă. Dar ce sa le ceri unor cretini care susțin prostia.

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9282 secunde