Traficanți de droguri, arestați după percheziții în Constanța și Tulcea

577
Traficanți de droguri, arestați după percheziții în Constanța și Tulcea - traficanti-1507824318.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Tulcea au reținut, pentru 24 de ore, un englez și un român, acuzați de trafic de droguri de risc. Ulterior, cei doi au fost arestați. 


În urma efectuării a două percheziții domiciliare, în Constanța și Tulcea, în localitatea Dăeni a fost identificată o cultură de canabis, amenajată cu sistem de iluminare și încălzire specială pentru creșterea plantelor, compusă din 53 de plante, în diferite stadii de dezvoltare, dintre care 19 cu inflorescență, precum și diferite cantități de canabis, în total 6.768,81 grame masă verde și uscată. 


În autovehiculul cetățeanului englez a fost găsită cantitatea de aproximativ 5 grame de canabis. În urma percheziționării unui colet ridicat de la o firmă de curierat, destinat britanicului, au fost identificate 65 semințe de canabis. 


Cetățeanul englez se numește El Enany Adam Charles și a fost student la Medicină, în cadrul Universității "Ovidius". A renunțat la studii după ce a fost condamnat la închisoare pentru șantaj și tâlhărie. Eliberat condiționat, britanicul și-a continuat "studiile" în materie de infracțiuni. Celălalt individ, Laurențiu Botez, nu este străin mascaților, care i-au mai călcat pragul și în urmă cu câțiva ani, tot pentru cultivare de canabis. 


Totodată, cu ocazia perchezițiilor efectuate în cauză, au fost ridicate sume de bani, telefoane, HDD-uri și tablete. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea și BCCO Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5087 secunde