ȚEAPĂ DE MII DE EURO PENTRU UN CONSTĂNȚEAN. CUM A RĂMAS FĂRĂ AUTOTURISM!

2259
ȚEAPĂ DE MII DE EURO PENTRU UN CONSTĂNȚEAN. CUM A RĂMAS FĂRĂ AUTOTURISM! - 25286012166207774381500534985231-1512984016.jpg

Articole recomandate

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.


Astfel, a fost identificat pe raza județului Constanța un autovehicul marca Volkswagen, model Touareg, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. La volanul autovehiculului se afla cetățeanul român S.V., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. 


În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Italia, acesta fiind declarat furat.
Tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din Constanța, neavând cunoștință despre faptul că este căutat de către autorități.


Autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.277 secunde