TÂNĂR CE VENEA DIN ITALIA, DE LA MUNCĂ, LĂSAT FĂRĂ BMW!

866
TÂNĂR CE VENEA DIN ITALIA, DE LA MUNCĂ, LĂSAT FĂRĂ BMW! - bmw-1539774473.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un autoturism marca BMW, semnalat în urma cu câteva zile, ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.


În data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean din R. Moldova, D.J., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW 320D, fabricat în 2011 și înmatriculat în Italia.


La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figura în bazele de date ca fiind "bun căutat pentru confiscare", semnalare introdusă de către autoritățile italiene, în data de 12 octombrie a.c.


Cu privire la aspectele constatate, D.J. a declarat că lucrează în Italia, la o firmă aparținând unui conațional și intenționa să se deplaseze în Republica Moldova pentru schimbarea pașaportului. Acesta a mai adăugat că a plecat din Italia în urmă cu cateva zile și nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi fost semnalat ca fiind căutat de autorități.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 42.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4052 secunde