X
X
Mai multe ştiri online:

Surse: Programul teraselor va fi redus în mai multe zone, inclusiv în Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 01 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Consiliul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) se întrunește sâmbătă pentru a discuta scurtarea programului la terasele din mai multe județe.


CNSU va lua în discuție reducerea programului la terasele din cele mai afectate zone de pandemie din țară, au precizat surse oficiale pentru Știrile Pro TV.


Sunt vizate în principal locațiile de vacanță, precum litoralul și zonele de munte, dar și Capitala.


Este vorba despre București și mai multe județe, printre care Constanța, Brașov, Prahov și Argeș.
Premierul Ludovic Orban susține că vor fi vizate terasele din tot județul, nu doar cele din anumite zone.


Autoritățile au transmis în mai multe rânduri că terasele nu respectă regulile de siguranță, ceea ce a dus la creșterea numărului de îmbolnăviri Covid-19.  


Sursa: StirilePROTV


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2633 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1564 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1507 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3996 secunde