Surprize pentru fanii Ford. Noul Fiesta este disponibil la Țiriac Auto

355
Noul Ford Fiesta își surprinde fanii cu un model ce vine cu o noutate absolută față de generațiile precedente, într-o gamă extinsă de versiuni: premium (Vignale), sport (ST-Line), versiunea stilată (Titanium) și crossover (Active). Gama de versiuni disponibile este cea mai amplă și mai versatilă din întreaga istorie de 40 de ani a acestui model.


Noul Fiesta beneficiază de cea mai sofisticată gamă de tehnologii de asistență la condus și cu cele mai avansate opțiuni de conectivitate oferite vreodată pe un model de volum de clasă mică pe piața din Europa. 


De asemenea, Fiesta este primul model Ford ce poate fi dotat cu un sistem audio premium "B&O PLAY" și prima generație Fiesta care oferă plafon panoramic culisant. SYNC 3, sistemul Ford de infotainment, include ecran tactil de până la 8 inch. În același timp, reducerea cu aproape 50% a numărului de butoane de pe consola centrală garantează comenzi și mai intuitive într-un interior spațios și ergonomic. 


Clienții vor avea la dispoziție o gamă completă de motoare Euro 6 diesel și benzină, acestea oferind performanțe ridicate și un consum eficientizat pentru o experiență de top la volan în această clasă și pentru a reduce costurile de utilizare. 


Din uzina din Craiova, Ford a scos premiatul motor pe benzină 1,0 EcoBoost, disponibil pe noul Ford Fiesta în versiunile de 100 CP, 125 CP și 140 CP cu transmisie manuală în 6 trepte. Opțional, pentru versiunea de 100 CP, noul Ford Fiesta poate fi oferit cu transmisie automată în 6 trepte și padele de schimbare a vitezelor.


De asemenea, motorul TDCi de 1,5 litri oferă 120 CP, furnizând o combinație versatilă de putere, cuplu și eficiență pentru o experiență plăcută la volan, este cuplat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte și oferă emisii reduse de CO2. Totodată, noul Ford Fiesta poate fi configurat și cu motorul de 1,5 litri TDCi într-o versiune de 85 CP.


Nu în ultimul rând, motorul pe benzină de 1,1 litri de la Ford are aceeași arhitectură cu trei cilindri ca multi-premiatul motor 1,0 EcoBoost și este oferit cu o nouă transmisie manuală cu cinci trepte pentru versiunile de 70 CP și 85 CP. Acest nou motor înlocuiește motorul pe benzină de 1,25 litri aspirat și asigură o putere mai mare. 


Mai multe detalii despre ofertele de preț disponibile în această perioadă, în showroom-ul Țiriac Auto. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9621 secunde