Suporterul care a lovit un jandarm cu scaunul în cap a fost prins. E acuzat de tentativă de omor

303
Suporterul care a lovit un jandarm cu scaunul în cap a fost prins. E acuzat de tentativă de omor - nzllotczogq1mzc3yjg0mwrjndyzmgnh-1560243590.jpg

Articole recomandate

Momente de groază la meciul-tur din barajul pentru Liga 1, U Cluj - Hermannstadt 0-2. Un jandarm a fost lovit în cap cu un scaun aruncat din tribună și a ajuns în stare gravă la spital. Forțele de ordine au reușit să-l prindă pe cel care a făcut acel gest, iar acum este anchetat pentru acuzația de tentativă de omor, scrie digisport.ro

Poliția Cluj susține că, după investigațiile Serviciului de Investigații Criminale, cel identificat are 27 de ani și este din comuna Florești. Scaunul aruncat de acesta l-a nimerit exact în cap pe jandarm, iar acesta a suferit leziuni și a rămas inconștient câteva momente. Medicii au intervenit de urgență, l-au urcat în abulanță și l-au dus la spital.

"Imediat după incident, polițiștii au întreprins activități pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și au întocmit documente de constatare. Inițial, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de ultraj; ulterior cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările continuând pentru comiterea infracțiunii de ultraj sub forma tentativei la infracțiunea de omor", a anunțat Poliția Cluj.


Jandarmul lovit în cap cu un scaun voia să discute cu fanii


Inițial, victima se afla în spatele colegilor săi, probabil și pentru că nu avea cască de protecție. La un moment dat, în jurul secundei 50 pe filmulețul de mai jos, el a trecut în fața celorlalți jandarmi. A părut că vrea să le răspundă ceva fanilor care vociferau în spatele gardului. În acea clipă, din tribună a fost lovit în cap de un scaun aruncat și s-a prăbușit.

Jandarmul lovit la cap a fost internat la Secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a fost diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă.

În tribune au fost prezenți 25.664 de spectatori și totul părea o adevărată sărbătoare. Câteva clipe de nebunie au transformat radical lucrurile și doar din întâmplare nu am asistat la o nouă tragedie pe arenele de sport.

După ce Hermannstadt a marcat al doilea gol în prima manșă a barajului cu U Cluj, un suporter al gazdelor a pătruns pe teren și a travsersat arena pe gazon, în fugă. În fața peluzei unde erau fanii clujeni a fost prins de mai mulți oameni de ordine, iar mai mulți fani, plus jucătorii Florescu și Cordoș i-au sărit în ajutor suporterului respectiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3797 secunde