Soție, agresată sexual în fața soțului. Clipe dramatice pentru o familie

924
Soție, agresată sexual în fața soțului. Clipe dramatice pentru o familie - agresiune-1579952599.jpg

Articole recomandate

O femeie de 41 de ani, din comuna Mușenița, județul Suceava, a fost agresată sexual chiar de către prietenul în vârstă de 27 de ani al soțului său, după ce bărbații au băut împreună alcool într-o crâșmă din satul Baineț.


Bărbatul de 41 de ani și-a invitat prietenul de pahar la locuința sa pentru a continua să consume băuturi alcoolice. La un moment dat, tânărul și-a amintit că are de recuperat o datorie de la un vecin.


Prietenul său s-a oferit să-l ajute și a plecat de acasă. În acel moment, tânărul i-a agresat sexual soția. Bărbatul a încercat să o violeze sub amenințarea unui cuțit. Femeia a strigat după ajutor și a fost auzită de către soț. Bărbatul a venit acasă și a încercat să o salveze, însă a fost înjunghiat în gât de către prietenul său.  


Agresorul a fugit din casă, însă a fost prins de polițiști. El a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. În plus, este anchetat și pentru furt, pentru că atunci când a părăsit casa a sustras un telefon, scrie Adevărul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Bărbat accidentat mortal pe carosabil
Pagina a fost generata in 0.9379 secunde