Sindicaliștii din poliție, convocați la discuții cu șefii IPJ

193

Articole de la același autor

Pentru a preveni unele tensiuni și probleme ridicate de sindicatele lucrătorilor din poliție, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a fost convocată o ședință de dialog social, în care să se discute situația actuală.

La întâlnirea din 5 decembrie, au participat reprezentanți ai conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, ofițeri cu funcții de conducere în inspectorat, reprezentanți locali ai tuturor sindicatelor (cu membri în IPJ Constanța) și un reprezentant sindical de la nivel național. În timpul ședinței, s-au discutat aspecte ridicate de Sindicatul Polițiștilor Europeni - Europol și de Sindicatul Național al Agenților de Poliție - Biroul Teritorial Constanța, privind programul de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, precum și unele nemulțumiri în ceea ce privește managementul realizat de factorul de comandă al subunității.

Reprezentanții IPJ Constanța au prezentat principalele aspecte care au stat la baza modificării programului de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, iar pentru celelalte probleme sesizate s-a convenit să fie transmis un răspuns după finalizarea verificărilor demarate de către Biroul Control Intern al IPJ Constanța.

În urma celor prezentate, reprezentanții sindicatelor au precizat că se vor abține de la orice apariție publică pe acest subiect, până la finalizarea verificărilor și primirea unui punct de vedere oficial al IPJ Constanța cu privire la cele sesizate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.877 secunde