Și cel de-al treilea turist dispărut în Masivul Făgăraș a fost găsit mort

261
Și cel de-al treilea turist dispărut în Masivul Făgăraș a fost găsit mort - jandarmimontanisalvamontmuntiifa-1523443612.jpg

Articole recomandate

Și cel de-al treilea turist dispărut în Masivul Făgăraș a fost găsit mort. Trupul acestuia a fost localizat în apropierea locului unde a fost reperat și primul turist dispărut. Localizarea s-a făcut cu ajutorul unui elicopter, urmând ca echipele de salvatori să intervină pentru recuperarea celor trei turiști ieșeni.


Primele două grupuri formate din câte doi salvamontiști au ajuns deja la locul unde au fost reperate trupurile turiștilor, fiind transportați cu elicopterul.


Acțiunea de recuperare a trupurilor celor trei turiști ieșeni este extrem de dificilă din cauza pericolului mare de producere a unor avalanșe, operațiunea urmând să dureze întreaga zi.


Echipe formate din salvamontiști și jandarmi montani au pornit miercuri să recupereze trupurile celor doi turiști reperați cu o zi în urmă în Masivul Făgăraș și să-l caute și pe cel de-l treilea turist dispărut în munți, în urmă cu o săptămână.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Cu Mocănița prin Vișeu de Sus
Pagina a fost generata in 0.8837 secunde