Video Scandal în Mamaia / Momentul în care bărbatul împușcat este călcat cu un BMW / VIDEO ȘOCANT!

1246
Scandal în Mamaia / Momentul în care bărbatul împușcat este călcat cu un BMW / VIDEO ȘOCANT! - untitled-1565971750.jpg

Articole de la același autor

Între timp, IMAGINI NEOFICIALE au apărut în presă. Este surprins exact momentul în care bărbatul împușcat este călcat cu un BMW.


***


Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia.

Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie.

Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit.

De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletala.

Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9933 secunde