Scandal cu săbii și topoare la Iași. 12 persoane sunt cercetate

324
Scandal cu săbii și topoare la Iași. 12 persoane sunt cercetate - mascati-1358080460.jpg

Articole recomandate

Douăsprezece persoane din Iași sunt cercetate de polițiști, pentru distrugere, ultraj și lovire, după ce s-au bătut cu săbii și topoare într-un restaurant din municipiu, provocând distrugeri.
Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un restaurant ieșean din cartierul Nicolina.

În jurul orei 4.30, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu săbii și topoare în localul respectiv.

În urma scandalului, două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, dar fără a necesita internare.

La fața locului au ajuns zeci de polițiști, mascați și agenți ai unei firme de pază, însă o parte dintre cei implicați în scandal plecaseră deja din local. Proprietarul restaurantului susține că forțele de ordine ar fi intervenit târziu și că localul a suferit distrugeri importante.

Reprezentanții Poliției ieșene neagă că s-ar fi intervenit cu întârziere, în condițiile în care primele forțe de ordine ar fi ajuns la fața locului la câteva minute după primirea apelului la 112. Douăsprezece persoane implicate în scandal au fost identificate, iar o parte dintre acestea au fost duse la audieri, fiind cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și lovire. Totodată, polițiștii vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din incinta localului, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict.

"Verificările sunt în curs, avem mai multe persoane aduse la audieri", a declarat Cristian David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Scandalagii trimiși după gratii
Pagina a fost generata in 0.3815 secunde