SALARIILE MILITARILOR VOR CREȘTE CU 15% DE LA 1 IULIE. Liga Militarilor profesioniști și AMVVD, succes istoric pentru militari

56998
51


Delegațiile Ligii Militarilor Profesioniști și Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, conduse de Dănuț Albu și Marius Apostol, au participat, ieri, 12 iunie 2017, la Palatul Parlamentului, la consultări cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, secretarul de stat Mircea Dușa și șeful DFC, general Florin Jianu. 


În urma discuțiilor, s-a stabilit ca de la 1 Iulie urmează sa crească, la personalul din subordinea MApN, militari și civili, salariile cu 15 la suta, după ce, prin legea 115/2017 care corecta unele disfunctii, atât la militari, cât și la polițiști, crescuseră la cei cu venituri mici. 


xxx


Camera Deputaților a adoptat, marți, cu 246 voturi pentru, 28 împotrivă și o abținere, OUG 99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal-bugetare, stabilind majorări salariale pentru anumite categorii de salariați.


Unul dintre amendamente prevede că se majorează cu 15% cuantumul brut al salariilor de bază/ soldele de funcție ale următoarelor categorii de personal: din cadrul bibliotecilor centrale universitare, cadrele militare în activitate, precum și soldații și gradații voluntari, inclusiv personalul civil din MApN și instituțiile aflate în subordinea sa, cu excepția celor care au beneficiat de majorări potrivit Legii 250/2016, personalul din cadrul Secretariatului de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945 — 1989.


Comentează știrea

51 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
Poprscu
13 iunie 2017
Salariile militarilor

In baza la care lege cresc Salariile? Opinia publica este dezinformata de minciunile pe care le publicați.Personalul militar este extrem de nemultumit pentru ca din 2009 sunt aceleasi salarii iar corpul subofițerilor sta sa explodeze pentru in aceasta luna militarii din subordinea lor au castigat cu 300 lei mai mult decat ei.

Gigi de la Deva
13 iunie 2017
Salarii cadre militare

Terminați cu "golaniile" !!!

Un subofițer revoltat
13 iunie 2017
Salarizare

E timpul să va treziti cei din corpul mm si sof.este posibil ca un militar angajat cu 2ani vechime sa ia mai mult decît un sof. cu 10 ani vechime?cand o sa ne trezim?nu am nimic cu cei din corpul sgp.

Revolta
13 iunie 2017
Subofiteri

Am devenit din subofiter niste gunoie sa fim platiti asa

Mm
13 iunie 2017
Am ajuns vai de capul nostru

Penibil cum un maistru militar a ajuns sa ia mai putin decat un soldat din subordine ...penibil...

Militar
13 iunie 2017
Pana cand ??

Problema mare este ca nu se fac diderente intre categorii de personal . Cum se poate asa ceva ?? Ca un soldat sa castige mai bine decat un subofiter cu vechime .

Un fraier
13 iunie 2017
Suntem gunoaie

După 15 ani,sunt remunerație mai puțin decât un sgp(nu am nimic cu ei),dar la capitolul responsabilitate....mă abțin,și sunt multe de comentat,dar câinii latră ,iar proștii suferă.Păcat

Cristi
13 iunie 2017
Rusine

Domnilor amirali si comandori. Va multumim Pt tot ce faceti pt subordonatii vostrii. Pt maistrii si subofiteri, cei cu care lucrati si va bazati pe ei. Sa va fie rusine. Din cauza voastra se intampla aceasta mizerie. Ramaneti sub caschetele voastre. Glugi de coceni.

Un marinar
13 iunie 2017
Nemulțumit

Am văzut ce este diferența între un SGP și fostul lui comandant da navă. Jenant dlor guvernanții. Îmi este s...ba da mai vin la munca

Maistru militar
13 iunie 2017
Vai de noi

Este foarte bine ca au marit salariile bietilor caporali. Aveau si inca au salarii de ca..t. Insa.... dati o naibii de treaba. Corpul subofiterilor care au mai multa pregatire si 2-3 ani de scoala pt asa ceva sa fie calcati in picioare. Trebuie sa facem ceva in aceasta privinta. Trebuie sa gasim solutii de rascoala ca altfel nu se mai poate. Ligile de maistrii si de subofiteri acum este momentul vostru sa intrati in istorie. Mergeti pe la unitati. Unde s pistoalele, unde s pumnalele.

51 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
Pagina a fost generata in 0.4338 secunde