S-A CONFIRMAT! Alexandru Bițică este băiețelul găsit mort în bazinul plin cu dejecții

1065
S-A CONFIRMAT! Alexandru Bițică este băiețelul găsit mort în bazinul plin cu dejecții - untitled-1573203837.jpg

Articole de la același autor

Anchetatorii au confirmat, în urmă cu puțin timp, că trupul neînsuflețit găsit în această dimineață într-un bazin cu dejecții îi aparține lui Alexandru Iulian Bițică, băiețelul de opt ani dispărut sâmbătă 2 noiembrie din apropierea casei, în localitatea Pecineaga.


Iată ce declară conducerea IPJ Constanța: "Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului. Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului".
 

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident rutier, soldat cu o victimă
Pagina a fost generata in 0.6521 secunde