S-a ascuns ani buni de oamenii legii, dar tot nu a scăpat de închisoare!

287

Articole de la același autor

Un bărbat de 48 de ani a ajuns după gratii la aproape zece ani de la comiterea unui furt! În tot acest timp, acesta s-a ascuns de Poliție, încercând să se sustragă de la răspunderea penală.



La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia l-au depistat pe Lucian Niculae B., pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul a comis fapta în urmă cu nouă ani, mai precis la începutul lunii august 2011, când împreună cu un amic au pătruns în magazia unei societăți comerciale din Mangalia, de unde au sustras duze pentru sudură și electrozi de argint. Ulterior, suspectul a vândut bunurile în localitatea Eforie. Polițiștii au reușit să stabilească identitatea hoților, în baza probelor strânse, dar Lucian Niculae B. s-a făcut nevăzut în timpul cercetărilor. La un moment dat, fratele acestui le-a spus oamenilor legii că acesta a plecat în Italia. În 2017, însă, polițiștii au reușit să dea de urma lui, într-o localitate din județul Constanța, l-au audiat și au dispus trimiterea în judecată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6406 secunde