Românul dispărut în urmă cu aproape o lună în Turcia a fost găsit!

821
Românul dispărut în urmă cu aproape o lună în Turcia a fost găsit! - salvatorepopescuinginerploiesti3-1537943278.jpg

Articole recomandate

Salvatore Popescu, inginerul ploieștean care a dispărut în urmă cu o lună din fața palatului Topkapî din Istanbul, a fost găsit. Bărbatul este în viață și a fost adus în țară de autorități, unde a fost internat.


Ministerul Afacerilor Externe anunță că, în cursul nopții de 25 spre 26 septembrie 2018, prin intermediul Consulatului General al României la Istanbul, s-a reușit repatrierea cetățeanului român care a fost dat dispărut în orașul Istanbul la data de 30.08.2018.

Salvatore Popescu a fost identificat de către reprezentanții oficiului consular în cursul zilei de 25 septembrie 2018, acesta fiind recunoscut după semnalmente de către cetățenii turci.

"Ulterior procedurilor standard de identificare și respectiv după contactarea familiei, cetățeanul român a beneficiat de asistența consulară necesară îmbarcării la bordul primei curse aeriene cu destinația București, fiind condus la aeroport de către o echipă consulară mobilă din cadrul oficiului consular de la Istanbul", se precizează într-un comunicat al MAE.

Potrivit România TV, bărbatul a fost dus la Spitalul Elias din București, pentru investigații, unde a fost și internat.

Inginerul român a dispărut la finalul lunii august din Istanbul în timp ce se afla împreună cu familia într-o excursie în capitala Turciei. Acesta fusese văzut ultima dată în fața palatului Topkapî, în tip ce stătea la coadă pentru biletele de intrare. Soția acestuia a anunțat autoritățile despre dispariția bărbatului din data de 28 august și tot de atunci s-au făcut demersuri pentru ca românul să fie găsit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4998 secunde