Românii care pleacă în Italia sunt nevoiți să stea în izolare timp de 14 zile. Autoritățile au prelungit această măsură

180
Românii care pleacă în Italia sunt nevoiți să stea în izolare timp de 14 zile. Autoritățile au prelungit această măsură - italia-1596214275.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Italia anunță prelungirea carantinei obligatorii pentru 14 zile în cazul persoanelor care sosesc din România. Trebuie să stea în izolare atât persoanele care s-au aflat în ultimele 14 zile în România, cât și cele care au tranzitat România.


"Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile italiene au anunțat prelungirea cu până la zece zile a măsurilor privind condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Italiene pentru persoanele care vin din Romania, măsuri valabile inițial până la data de 31 iulie a.c.


Astfel, MAE reamintește că, în conformitate cu informațiile oficiale comunicate de către autoritățile italiene, persoanelor care sosesc în Republica Italiană și care în ultimele 14 zile s-au aflat în România sau au tranzitat România li se aplică obligativitatea supravegherii medicale și autoizolării pentru o perioadă de 14 zile. Sunt exceptați de la această măsură membrii echipajelor mijloacelor de transport de mărfuri și de persoane și personalul navigant", se arată într-un comunicat al MAE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.578 secunde