Razie de amploare la Constanța

321
1
Razie  de amploare  la Constanța - raziedeamploare-1433953831.jpg

Articole de la același autor

Lucrătorii Secției 4 Poliție Constanța, în colaborare cu jandarmi, agenții Gărzii de Coastă, agenți ai Serviciului Rutier Constanța și lucrători ai Poliției Locale, au organizat, ieri, o amplă acțiune. Activitatea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor de natură a aduce atingere ordinii și liniștii publice și s-a desfășurat în două etape. Oamenii legii au tras pe dreapta 251 de autovehicule, din care 13 autoutilitare de transport persoane și au verificat atât conducătorii auto, cât și pasagerii. Polițiștii au confiscat un set de plăcuțe de înmatriculare și au reținut trei certificate de înmatriculare. De asemenea, oamenii legii au controlat zece localuri și au legitimat 286 de persoane. În urma acțiunii polițiștii Secției 4 au reușit să rezolve 16 dosare pe care le aveau în lucru.

"Totodată, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, din care 25 la regimul circulației rutiere, 5 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 11 pentru nerespectarea legislației privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, 1 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și altele, valoarea amenzilor aplicate fiind de peste 15.000 lei", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5405 secunde