RĂSTURNARE DE SITUAȚIE LA CONSTANȚA, ÎN CAZUL COPILULUI MORT. A FOST LOVIT DE UN MICROBUZ CONDUS DE UN MINOR!

5009
1
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE LA CONSTANȚA, ÎN CAZUL COPILULUI MORT. A FOST LOVIT DE UN MICROBUZ CONDUS DE UN MINOR! - smurd-1506178858.jpg

Articole de la același autor

Un copil, în vârstă de 3 ani, a decedat după ce a căzut dintr-o căruță aflată în curte, în localitatea constănțeană Făurei. Elicopterul SMURD l-a transportat pe băiat la spital, în stop cardiorespirator, dar medicii nu i-au putut salva viața. Însă noi detalii ies la iveală. 


Potrivit polițiștilor, copilul se afla în fața casei, într-o căruță care a fost lovită de un microbuz, condus de un minor, în vârstă de 17 ani, moment în care copilul a căzut și s-a lovit la cap. Traumatismul i-a fost fatal. 


Minorul care conducea un microbuz de persoane, fără pasageri, a fost prins și va fi audiat și apoi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.




Comentează știrea

ionut
23 septembrie 2017
accident

Normal ca se antmpla daca toate ciorile din Faurei au permis luat pe bani sa-i opreasca politia sa-i antrebe ce anume indica un semn oarecare si sa vada ca nu stiu,si nu mai zic ca nu stiu sa citeasca si sant analfabeti. Sa mai antamplat an trecut un accident a lovit pe cineva amarat si sa musamalizat,deci luati masuri nu mai stati cu mainile an san sant niste ciori analfabete.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9778 secunde